RR-träff i Karlstad

Den 31 maj är nästa söndagsträff i Karlstad! Vi samlas 9.30 vid Sörmons grustag för att ta en promenad på ca 40 minuter. I skrivande stund är det ovisst om någon från styrelsen kan delta men ni är många som är rutinerade på plats och kan hjälpas åt. 10:15 på samma plats möter man upp de som på eget ansvar väljer att gå vidare till släppet. Styrelsen är inte med på detta och tar inget ansvar för släppen under perioden 1 mars - 20 augusti, därför gäller eget ansvar.

Vi i SRRS Västra uppmuntrar främst till promenad på RR-träffarna under denna period med hänsyn till lagen om Tillsyn paragraf 16 i lagen (2007:1150). Där det står att hundar ska hindras från att springa lösa i marker där det finns vilt. Vi kommer istället att skapa tillfällen att ses, promenera och arrangera övriga aktiviteter så som prova-på-dagar (se gärna vår hemsida för att prova-på-dag i rallylydnad).

Organisation: Västra
Datum: 2015-05-31
Starttid: 09:30
Anmälan:

Ingen föranmälan.

Anmälningsavgift:

Ingen avgift.

Medlemskap:
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Helena Wassén via telefon 073-6399291 eller via e-post sekreterare.vastra@srrs.org.

Övrig information:

Vägbeskrivning:
Från Karlstad åker ni på E18 mot Oslo, ni passerar infarten till Bergviks köpcentrum och Skutberget. Sakta ner när ni ser det gula huset på höger sida, sväng sedan höger vid skylten "Sörmons grustag". Följ vägen förbi hundklubben och håll vänster så kommer ni fram vid en vändplan ovanför grustaget där vi möts.
GPS-koordinater: 59⁰23‘51”N, 13⁰20’1”E

Adress: Sörmons grustag, Sörmons grustag, 65346 Karlstad
Karta:

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo