Träningshelg med Pia Albinsson.

SRRS Västra hälsar er varmt välkomna till en träningshelg med Pia Albinsson, 2-3 december. Kursen riktar sig till dig som vill jobba på att utveckla fin kontakt och gott samarbete med din hund vid träning/tävling eller bara i vardagen.Om du funderar på att kanske börja träna/tävla i rally,lydnad eller bruks eller redan gör det, så är det ett ypperligt tillfälle att få individuell hjälp och stöttning. Inga förkunskaper krävs utan alla ekipage är varmt välkomna och tränar på individuell nivå.Om du har en kompis med annan ras, är de varmt välkomna också. Du väljer själv vad du vill träna och jobba med. Pia har under lång period själv tävlat på hög nivå inom tävlingslydnad och bruks ( SM och landslag) och har stor erfarenhet av många olika raser.Hon är dessutom en otroligt duktig pedagog, som har förmågan att hjälpa både hund och förare till att utvecklas på ett positivt sätt. Attityd och mycket glädje, är Pias motto!

Organisation: Västra
Datum: 2017-12-02 - 2017-12-03
Starttid: 10:00
Sista anmälningsdag: 2017-11-22
Anmälan:

Anmälan sker till ordforande.vastra@srrs.org, senast 22 november. Ange ägare, hundens namn,mejl och mobilnr. Anmälan är bindande.

Anmälningsavgift:

2000 kr.

Betalning: Betalning sker till Västras plusgiro: 19 19 32-3, senast 27 november. Märk med ägare, hundens namn och 2-3/12.
Medlemskap: Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS. Undantag om du har en annan ras.
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Titti Jansson via telefon 070/2582854 eller via ordforande.vastra@srrs.org

Övrig information:

Träningen sker i inomhushall. Vi kör mellan kl.10-16 båda dagarna. Först till kvarn gäller och max 8 ekipage och minst 6 st.( Kan ställas in om det blir för få anmälningar.)
PM kommer ca 7 dagar innan.

Adress: Albinssons Hunderi, Koppsängsvägen 13, 671 93 Arvika
Karta:

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor