Prova-på-viltspår.

SRRS Västra hälsar alla varmt välkomna att anmäla till en dag med viltspår. Deltagarna kommer att få lära sig grunderna i viltspår och att både lägga och gå flera lätta nybörjarspår. Spåren kan variera beroende på vilken erfarenhet hunden har av spårning. Vi ordnar med klövar och blod . Vi träffas och tränar och har trevligt ihop på lördagen 21 april.Vi samlas kl 10:00 och räknar med att sluta runt kl 14.00.
På söndagen 22 april finns det även möjlighet att gå ett riktigt anlagsprov för en domare, om man vill. Ett anlagsprov behövs om man vill gå vidare och gå öppen klass eller tävla.Vi hoppas på en mycket trevlig helg tillsammans!

Organisation: Västra
Datum: 2018-04-21
Starttid: 10:00
Sista anmälningsdag: 2018-04-15
Anmälan:

Anmälan skickas via e-post till suppleant4.vastra@srrs.org Ange hundens namn, regnr och ägarens namn samt mobilnr. Skriv gärna en rad om du har spårat innan eller är helt nybörjare.
Om man önskar att gå anlagsprov på söndag, måste även detta anges på anmälan. 300 kr betalas till domaren direkt på plats, begränsat antal platser på söndag.
OBS! Anmälan är giltig när betalning och mejlanmälan mottagits.

Anmälningsavgift:

250 kr/hund sätts in på SRRS Västras plusgiro: 19 19 32-3. Ange hundens namn och ägare. Anmälan giltig när betalning och mejlanmälan är gjord.Sista inbetalning 15 april.

Medlemskap: Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS.
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Hillevi Backman 0730-54 71 78 eller suppleant4.vastra@srrs.org

Övrig information:

Tag med egen fika och vi tänder brasan så grillmöjligheter kommer att finnas. Bra klädsel och bra på fötterna, spårsele och spårlina till hunden. Finns möjlighet att låna utrustning till hunden också.Om man även önskar att gå anlagsprov på söndagen, kommer mer information om plats och tid under lördagen.

Adress: Hillevi Backman, Högåsen, 669 92 Deje

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor