Träningsdag viltspår

SRRS Västra hälsar alla varmt välkomna att anmäla sig till en träningsdag med viltspår. Spåren kan varieras beroende på vilken erfarenhet hund och förare har av spårning. Vi hjälps åt att lägga spåren och kan lägga spår med olika svårighetsgrad, spåren kommer ligga max 2-3 timmar.Vi hjälper varandra och lär av varandra. Vi ordnar med klövar och blod. Vi träffas och tränar och har trevligt ihop den 22 april.Vi samlas kl 10:00 och räknar med att sluta runt kl 14.00.
Vi är inte utbildade instruktörer men har god erfarenhet av spårning. Vi kan förmedla kontakter till viltpårdomare, om man önskar gå anlagsprov eller tävla vidare.Vi hoppas på en mycket trevlig dag ihop, i spårskogen! Max 10 st.

Organisation: Västra
Datum: 2019-04-22
Starttid: 10:00
Sista anmälningsdag: 2019-04-14
Anmälan:

Anmälan skickas via e-post vastra@srrs.org Ange hundens namn, regnr och ägarens namn samt mobilnr. Skriv en rad om spårerfarenhet och vad du önskar få ut av dagen.
OBS! Anmälan är giltig när betalning och mejlanmälan mottagits.

Anmälningsavgift:

250 kr/hund sätts in på SRRS Västras plusgiro: 19 19 32-3. Ange hundens namn och ägare. Anmälan giltig när betalning och mejlanmälan är gjord.Sista inbetalning 14 april.

Medlemskap: Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS.
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Hillevi Backman 0730-54 71 78 eller vastra@srrs.org

Övrig information:

Tag med egen fika och vi tänder brasan så grillmöjligheter kommer att finnas. Bra klädsel och bra på fötterna, spårsele och spårlina till hunden. Finns möjlighet att låna utrustning till hunden också.

Adress: Hillevi Backman, Högåsen, 669 92 Deje

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor