Digital föreläsning - Hundar som beter sig: tema rädslor med fokus på hur och varför

SRRS Östra är mycket glada att kunna bjuda in alla medlemmar i SRRS till en digital föreläsning på temat rädslor, hur man kan förebygga och hur man kan hantera sin hunds rädslor med Anne-Chaterine Ankan Edoff. Det är en föreläsning på en timme följt av en frågestund som ges digitalt. Ankan är en uppskattad och efterfrågad föreläsare, så vi är mycket glada över att kunna erbjuda detta tillfälle till alla medlemmar i SRRS. Föreläsningen är en djupdykning i hundars beteende med fokus på rädslor, både hur rädslor kan uppkomma men även hur man som ägare kan arbeta med de samt förebygga och skapa en trygg hund.

När: Måndag 1 november 2021, kl 19-20 med tid för frågor efter
Var: Digitalt via Zoom
Kostnad: 100 kr för medlemmar i SRRS
Anmälan görs senast sista dagen före föreläsningen via e-post till ostra@srrs.org. Ange namn, telefonnummer, e-postadress samt medlemsnummer i meddelandet.
Anmälningsavgiften inbetalas till PG 561091-0 senast den 31/10-21. (Glöm inte skriva ditt namn!)

Presentation av föreläsaren Anne-Chaterine Ankan Edoff:
Uppvuxen med dvärgpudel, som 12 åring introducerad för Schäfer, där blev jag fast! Skaffade den första egna schäfern 1972, nu följde nära 3 decennier som uppfödare och mycket aktiv i SBK/Schäferhundklubben med allt som rör brukshundsport, exteriör, mentalverksamhet och avel.
I SBK utbildades jag till exteriörbeskrivare, specialdomare för schäfer, SBK-lärare i hundtjänst, Mentaltestdomare, MH Beskrivare, provledare mm. SKK har utbildat och auktoriserat mig som exteriördomare, handledare i beteende/mentalitet och anatomi, BPH beskrivare och utredare av hundar med "oacceptabelt beteende" mm. Varit kennelkonsulent under 10 år. Har varit yrkesverksam med hund på olika sätt och områden, senast som vikarierande speciallärare HUND vid vuxenutbildning.

Varmt välkomna,
SRRS Östra

Organisation: Östra
Datum: 2021-11-01
Starttid: 19:00
Sista anmälningsdag: 2021-10-31
Anmälan:

Anmälan görs senast sista anmälningsdag via e-post till ostra@srrs.org. Ange namn, telefonnummer, e-postadress samt medlemsnummer i meddelandet.

Anmälningsavgift:

100 SEK per anmäld.

Medlemskap:

Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS. För mer info om medlemskap klicka här >>

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Elin Nylander via telefon 0766-31 60 10 eller via e-post ostra@srrs.org.

Övrig information:

.

Adress: Digitalt, Zoom, - -

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo