Viltspårsmästerskap i Glimåkra

SRRS Södra hälsar alla medlemmar varmt välkomna att anmäla sig till södras viltspårmästerskap i viltspår.

Tävlingen är ett officiellt ordinarie prov i öppenklass, vilket innebär att hunden ska ha avlagt godkänt anlagsprov samt vara förberedd för öppenklass för att få delta. Tävlingen kommer att genomföras under två lördagar i maj (15:e och 22:a). Lottning av startdag sker efter det att anmälan är stängd. Det finns sammanlagt 12 platser, först till kvarn gäller så tveka inte att anmäla redan idag.

Tider, startordning, vägbeskrivning och betalningsinformation meddelas när ni får veta om ni har kommit med på tävlingen.

SRRS Södra följer utvecklingen kring Covid-19 och vi rättar oss efter de beslut som kommer från myndigheter, SKK och SRRS/C. För att minimera risken för smittspridning ber vi er att endast komma en person/hund, hålla avstånd till både domare och andra deltagare och att stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk. Vi kommer inte att ha någon gemensam samling efteråt. Resultaten meddelas via vår hemsida och på vår Facebooksida.

Organisation: Södra
Datum: 2021-05-15
Starttid: 09:00
Sista anmälningsdag: 2021-05-05
Anmälan:

Anmälan görs senast sista anmälningsdag via e-post till sodra@srrs.org. Ange ägarens namn och fullständiga adress, telefonnr, hundens fullständiga namn och registreringsnr.

Anmälningsavgift:

400 SEK per hund.

Betalning: Information om hur betalningen ska gå till får ni ta del av i samband med att ni får en bekräftad startplats.
Medlemskap:

Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS/Södra. För mer info om medlemskap klicka här >>

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Jörgen Simonsson via telefon 070-789 48 70 eller via e-post sodra@srrs.org.

Övrig information:

.

Adress: -, -, -, - Glimåkra

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor  VetZoo