SRRS/Södras rasspecial 2022

SRRS/Södra hälsar dig och din hund hjärtligt välkomna till vår rasspecial i Röstånga. Glädjande har 100 hundar (inklusive avelshundar) anmälts till utställningen.

Domarbyte: På grund av det höga antalet anmälningar kommer valpar & mönstring att dömas av John-John Johnsson (Sverige).

Organisation: Södra
Datum: 2022-09-11
Tävlingsstatus: Nationell
Domare: Officiella: Mariëlle Trésoor (FR), Valpar & mönstring: John-John Johnsson
Sista anmälningsdag 1: 2022-08-02
Sista anmälningsdag 2: 2022-08-09
Anmälan:

Anmälan görs via SKKs Internetanmälan senast sista anmälningsdag klockan 12:00 på dagen.
Bekräftelse och nummerlapp skickas ut via e-post så vänligen säkerställ att den e-postadress som anges i samband med anmälan är korrekt.

Svenskägd hund måste vid anmälningstidens utgång vara registrerad hos SKK. För utlandsregistrerad hund som inte tidigare har deltagit vid utställning/tävling i Sverige krävs att en kopia på stamtavlan samt i förekommande fall en kopia på championatbekräftelse/r skickas till angiven kontaktperson senast 7 dagar före första anmälningsfristen.

Anmälningsavgift:
Klass Anmälningfrist 1 Anmälningfrist 2
Valpklass 220 SEK 290 SEK
Officiell klass 380 SEK 450 SEK
Veteranklass 120 SEK 190 SEK
Mönstring 220 SEK 290 SEK

 

Betalning:

Betalning sker i samband med internetanmälan. Saknas möjlighet till betalning via Internet vänligen kontakta nedan angiven kontaktperson i god tid innan önskad anmälningsfrist utgår.

Medlemskap:

Samtliga ägare till svenskregistrerad hund ska vara medlemmar i SRRS. Med ägare avses den eller de person/er som är registrerade som ägare hos Svenska Kennelklubben (SKK). Samtliga ägare till utlandsregistrerad hund som deltar i officiell klass ska vara medlemmar i SRRS alternativt i av SKK erkänd utländsk kennelklubb. För mer information om medlemskap i SRRS se här >>

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta SRRS/Södra via e-post sodra@srrs.org

Övrig information:

Katalog
Utställningskatalog i pdf-format >>
Katalog kommer inte att finnas till försäljning på utställningen.

Parkering
Gratis parkering finns i anslutning till utställningsplatsen så långt platserna räcker.

Tält
Tält får sättas upp på anvisade platser från och med den 10 september efter klockan 19.00.

Specialklasser
Under dagen finns det möjlighet att delta i våra inofficiella klasser Bästa huvud, Bästa levernos, Bästa ridge och Bästa rörelser. Amälningsavgiften är 20 SEK per hund och klass och anmälan och betalning görs direkt i tävlingssekreteriatet. Betalning kan ske via Swish eller kontant med jämna pengar.

Fotografering
Fotografering av vinnande hundar i samtliga klasser sker på anvisad plats direkt efter att hela klassen är bedömd.

Servering
Röstånga Gästgivaregård tillhandahåller fika och lunch i anslutning till utställningsplatsen.

Lunch: Husets köttbullar med gräddsås och kokt eller stekt potatis, salladsbuffé, bröd och smör, dricka samt kaffe/te och kaka. Vegetariskt alternativ finns. Vid förbeställning och betalning senast 2022-09-07 är priset 125 SEK/person. Vid beställning på plats betalas ordinarie pris 175 SEK/person. Vid behov av specialkost kontakta Röstånga Gästgivaregård via e-postadressen nedan.

Förbeställning av lunch görs till info@rostangagastgivaregard.se och betalning via Swish till 123 503 71 63. Ange ”SRRS/Södra lunch” samt ditt förnamn och efternamn på anmälan och betalning. Förbeställda lunchbiljetter hämtas i sekreteriatet.

Boende
Röstånga Gästgivaregård erbjuder boende i form av både hotell och vandrarhem. För mer information se www.rostangagastgivaregard.se.

Renhållning
För att helgen ska bli så trivsam som möjligt så är vi tacksamma om vi kan hjälpas åt att hålla rent både runt oss själva och våra hundar. Papperskorgar och sopsäckar kommer att finnas runt om på området och saknas hundbajspåsar så finns gratis sådana att hämta i sekretariatet.

Hundar som inte deltar i utställningen
Hundar över 4 månader som inte deltar i utställningen är välkomna in på utställningsområdet mot uppvisande av giltigt vaccinationsintyg.

Regler

Utställnings- och championatregler på svenska (pdf)
Show regulations in english (pdf)

Adress: Röstånga Gästgivargård, Marieholmsvägen 2, 26868 Röstånga
Sponsorer:

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo