Välkommen till SRRS/Västra

SRRS/Västra är en lokalavdelning inom Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige och omfattar länen Dalarna, Värmland, Västmanland, Västra Götaland och Örebro. En av våra främsta uppgifter är att anordna olika aktiviteter som är av intresse för de medlemmar och ridgebackar som tillhör vår lokalavdelning.

I söndags packade vi ihop vår fina rasmonter efter fyra dagar på MyDOG i Göteborg!

Det har varit  intensiva men fantastiskt roliga dagar där vi fått sprida information om vår fantastiska ras till nyfikna besökare.

STORT TACK till alla som varit delaktiga på ett eller annat sätt och...

Läs mer »

Stort tack till alla som kom på vårt RR-race!! Vilken fantastisk dag vi fick i strålande sol! Och så duktiga och snabba hundar vi har! 

Resultat och lite bilder kommer här, fler bilder kommer kommer i nästa RR-Nytt då vi hade flera duktiga fotografer på plats! 

Släphare:

1:...

Läs mer »

Vi smygstartade höstens RR-promenader med en promenad runt Ånnabodasjön.
Denna gång var vi inte så många, totalt 5 hundar, men desto mysigare! Vi tog en liten paus vid hundbadet där Lasse Åström passade på att fota våra fina hundar och några modiga valde att doppa tårna!

Det är så...

Läs mer »

11-14 januari är den återigen dags för MyDOG! Nordens största hundevenemang som varje år lockar över 9 000 hundar.

De flesta av alla världens hundraser finns representerade och deltar i utställning och olika prestigefulla tävlingar. Samtidigt som tävlingarna pågår arrangeras även mängder...

Läs mer »

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo