Välkommen till SRRS/Västra

SRRS/Västra är en lokalavdelning inom Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige och omfattar länen Dalarna, Värmland, Västmanland, Västra Götaland och Örebro. En av våra främsta uppgifter är att anordna olika aktiviteter som är av intresse för de medlemmar och ridgebackar som tillhör vår lokalavdelning.

Vi smygstartade höstens RR-promenader med en promenad runt Ånnabodasjön.
Denna gång var vi inte så många, totalt 5 hundar, men desto mysigare! Vi tog en liten paus vid hundbadet där Lasse Åström passade på att fota våra fina hundar och några modiga valde att doppa tårna!

Det är så...

Läs mer »

11-14 januari är den återigen dags för MyDOG! Nordens största hundevenemang som varje år lockar över 9 000 hundar.

De flesta av alla världens hundraser finns representerade och deltar i utställning och olika prestigefulla tävlingar. Samtidigt som tävlingarna pågår arrangeras även mängder...

Läs mer »

Söndagen den 13 augusti samlades ett gäng medlemmar hos Maja Eker på Hunderverket utanför Karlstad. Miljösporren stod på schemat för de 8 anmälda hundarna.

Det är så intressant, för att inte säga roligt, att studera hur en hund i taget tar sig an miljöbanan. Innan hunden släpps in i...

Läs mer »

I 8 grader och regn avgjordes Västras traditionella viltspår i Väne-Ryr!

7 glada och tappra ekipage deltog och genomförde alla jättefina spår! Efteråt grillade vi korv och hade prisutdelning i värmestugan.

Stort grattis till alla deltagare och ett extra stort grattis till Joachim...

Läs mer »

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo