Ridgebackspecialen BISS-15 (lydnad)

Organisation: Östra
Datum: 2015-07-10
Starttid: 13:00
Tävlingsstatus: Nationell
Sista anmälningsdag 1: 2015-06-18
Anmälan:

Anmälan görs via SBK Tävling senast sista anmälningsdag klockan 23:59 på natten.

Svenskägd hund måste vid anmälningstidens utgång vara registrerad hos SKK. För utlandsregistrerad hund som inte tidigare har deltagit vid utställning/tävling i Sverige krävs att en kopia på stamtavlan samt i förekommande fall en kopia på championatbekräftelse/r skickas till angiven kontaktperson senast 7 dagar före första anmälningsfristen.

Oregistrerad hund som deltar i lydnadsprov ska inneha en tävlingslicens (TAVLIC) utfärdad av SKK. TAVLIC-numret ska anges vid anmälan.

Anmälningsavgift:
Klass Anmälningsavgift  
Lydnadsklass I, II 200 sek  
Lydnadsklass III 225 sek  

 

Betalning:
Medlemskap:
Kontaktperson:

Vid frågor är ni välkomna att kontakta Anders Cronhäll via mobil 0703-74 85 85 eller e-post ordforande.ostra@srrs.org.

Övrig information:

Program

Fredag 10 juli
13:00    Samling för deltagare i klass III och II
    Lydnad klass III
    Lydnad klass II
    Prisutdelning klass III och II
14:00 (ca)     Samling för deltagare i klass I
    Lydnad klass I
    Prisutdelning klass I
    Utdelning av vandringspriser till rhodesian ridgebacks i lydnadstävlingen.

Tävlingskatalog
Har du förköpt tävlingskatalog så hämtas denna i sekretariatet i utbyte mot den katalogbiljett som finns infogad på bekräftelsen. Tävlingskatalog kan också köpas i sekretariatet för 20 SEK/st. Vi är tacksamma för jämna pengar!

Parkering
Gratis parkering finns i anslutning till tävlingsplatsen, vänligen följ våra funktionärers anvisningar. Tänk på att under inga omständigheter lämna hundar i varma bilar! Om ni avser att ha husbil eller husvagn uppskattar vi om ni meddelar oss i förväg.

Tält
Tält får sättas upp på anvisade platser. Obsevera att endast tältpinnar av plast får lov att användas eftersom tävlingen hålls på en hästpoloplan.

Fotografering
Fotografering av vinnarna i samtliga lydnadsklasser sker på anvisad plats direkt efter att lydnadstävlingen är avslutad.

Servering
Caféet Magasinet är stängt på fredagen.

Prisutdelning till listvinnare 2014
 Under helgen kommer välförtjänta rosetter att delas ut till 2014 års vinstrikaste hundar inom utställning, viltspår, lydnad, rallylydnad, bruks och agility. Prisutdelningen hålles på lördagen med undantag av listvinnare på utställningslistan tikar som har sin prisutdelning på söndagen. Har du som ägare till en av vinnarna (de tio bäst placerade hundarna på respektive lista) inte möjlighet att vara på plats och hämta din rosett så är vi tacksamma om du ber någon bekant som är närvarande att hämta den åt dig.

After Show
På lördagkvällen anordnas en gemensam middag på Magasinet (på Almare Stäket) där läckerheter från grillen erbjuds tillsammans med en stor variation av tillbehör. För mer information klicka här >>

Renhållning
För att helgen ska bli så trivsam som möjligt så är vi tacksamma om vi kan hjälpas åt att hålla rent både runt oss själva och våra hundar. Papperskorgar och sopsäckar kommer att finnas runt om på området och saknas hundbajspåsar så finns gratis sådana att hämta i tävlingssekreteriatet.

Hundar som inte deltar i tävlingen
Hundar över 4 månader är välkomna in på tävlingsområdet mot uppvisande av giltigt vaccinationsintyg.

Regler

Regler för lydnadsprov klass I-III (pdf)

Adress: Almare Stäket, Almare Stäkets allé 1, 19691 Kungsängen
Karta:
Sponsorer:

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo