Välkommen till SRRS/Södra

SRRS/Södra är en lokalavdelning inom Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige och omfattar länen Blekinge, Halland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg och Skåne. En av våra främsta uppgifter är att anordna olika aktiviteter som är av intresse för de medlemmar och ridgebackar som tillhör vår lokalavdelning.

Har din hund ett godkänt doftprov i eukalyptus, men ni har ännu inte riktigt vågat er på tävling? Då är detta rätta tillfället att börja! :-)

I samband med Ridgebackspecialen 2023 ersätts den sedvanliga lydnadstävlingen med en officiell noseworktävling i NW1 TSM (Tävling Samtliga Moment) ...

Läs mer »

I helgen hölls SRRS-Södras distriktsmästerskap i viltspår.

Åtta ekipage kom till start i skogen utanför Glimåkra. Vi började dagen med samling och lottning av spår och domare.

Det visade sig vara ganska tuffa förhållande. Det var varmt, ganska torrt i skogen och mycket vilt som...

Läs mer »

Idag blev det en skön RR-promenad med 15 hundar och deras ägare i vackra Risen i Genarp. Efter promenaden grillades det korv som SRRS bjöd medlemmarna på, det smakade fin fint! När alla var mätta och nöjda åkte några vidare och ett litet gäng på ca sex hundar stannade kvar och fick springa av...

Läs mer »

Härlig höstpromenad i Skrylle! Vi gick myrstigen som är 3 km lång, när den tog slut fortsatte några 1 km till och resten av gänget tog vägen tillbaka till parkeringen där vi möttes upp och tog oss till en solig glänta där vi fikade. Vi var 14 hundar och lite fler tvåbenta.

Trevligt att så...

Läs mer »

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo