Välkommen till SRRS/Västra

SRRS/Västra är en lokalavdelning inom Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige och omfattar länen Dalarna, Värmland, Västmanland, Västra Götaland och Örebro. En av våra främsta uppgifter är att anordna olika aktiviteter som är av intresse för de medlemmar och ridgebackar som tillhör vår lokalavdelning.

Lördagen den 4 maj avgjordes SRRS Västras Distriktsmästerskap i Viltspår.

23 grader varmt, soligt och torrt var inte de bästa förutsättningarna. Alla tappra hundar fick kämpa extra hårt för att genomföra spåret.

Stort grattis till alla tävlingsdeltagare för fint genomfört...

Läs mer »

Så var det dags för vår första inofficiella tävling i NW1, TSM!

Fem ekipage, redo att tävla, inställde sig hos Nordiska Hund i Upplanda utanför Deje. Äntligen sol och värme men kanske i varmaste laget för hundarna som skulle koncentrera sig i sitt nosarbete. Dagen avslutades med fika som...

Läs mer »

I söndags packade vi ihop vår fina rasmonter efter fyra dagar på MyDOG i Göteborg!

Det har varit  intensiva men fantastiskt roliga dagar där vi fått sprida information om vår fantastiska ras till nyfikna besökare.

STORT TACK till alla som varit delaktiga på ett eller annat sätt och...

Läs mer »

Stort tack till alla som kom på vårt RR-race!! Vilken fantastisk dag vi fick i strålande sol! Och så duktiga och snabba hundar vi har! 

Resultat och lite bilder kommer här, fler bilder kommer kommer i nästa RR-Nytt då vi hade flera duktiga fotografer på plats! 

Släphare:

1:...

Läs mer »

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo