Välkommen till SRRS/Västra

SRRS/Västra är en lokalavdelning inom Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige och omfattar länen Dalarna, Värmland, Västmanland, Västra Götaland och Örebro. En av våra främsta uppgifter är att anordna olika aktiviteter som är av intresse för de medlemmar och ridgebackar som tillhör vår lokalavdelning.

SRRS har, efter förfrågan från SKK, beslutat att vara med i SKKs pilotprojekt gällande Mentalindex (MI) baserat på BPH.

SRRS syfte med att delta i projektet är att utvärdera om Mentalindex (MI) kan vara ett verktyg till stöd för systematiskt avelsarbete för mentala egenskaper hos...

Läs mer »

På initiativ från lokalavdelningarna kommer ett klubbmästerskap i viltspår för första gången att arrangeras inom SRRS.

Viltspårmästerskapet består av fyra kvaltävlingar (öppen klass), en inom varje lokalområde. Följande kvaltävlingar är inbokade just nu:

2019-04-28 SRRS/Södra,...

Läs mer »

SRRS Tävlingskommitté (SRRS/TK) söker dig som är intresserad av rallylydnad, nosework, viltspår, agility eller bruks och som vill vara med i aktivitetsutskott som fokuserar på att ta tillvara på SRRS medlemmars intressen för dessa aktiviteter.

Utskotten lyder under TK och ska vara...

Läs mer »

SRRS Västra tackar alla som deltog och gjorde vårt KM i viltspår 2018 vid Bojetorpet, till en mycket lyckad dag! Många duktiga spårare och mycket trevligt umgänge och 20 hundar kom till start i år, vilket glädjer oss mycket! Sex domare hjälpes åt att döma i skogarna runt om Vänersborg och...

Läs mer »

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor