Kvaltävling till SRRS viltspårsmästerskap 2023

Nu är det äntligen dags! SRRS Östra arrangerar tillsammans med Upplands taxklubb SRRS Östras distriktsmästerskap i viltspår samt kvaltävling till SRRS Viltspårsmästerskap 4 juni 2023 i Gimo.
Tävlingen är ett officiellt ordinarie prov i öppenklass, vilket innebär att deltagande hund måste ha avlagt godkänt anlagsprov för att delta. Alla deltagarresultat rapporteras till SKK.
Vid en kvaltävling tillåts hundar från alla lokalavdelningar delta, men endast hundar vars ägare är bosatt inom arrangerande lokalavdelning tävlar om kvalificering.
Deltagande hund (vars ägare tillhör SRRS/Östra) tävlar om titeln SRRS Östras's Distriktsmästare. Detta ekipage blir dessutom uttaget till SRRS Viltspårsmästerskap 2023. Det näst bästa ekipaget blir uttaget som reserv.
Det finns upp till 25st spår/platser, anmälan är först till kvarn men medlemmar i SRRS/Östra prioriteras.

Organisation: Östra
Datum: 2023-06-04
Starttid: 09:00
Sista anmälningsdag: 2023-05-21
Anmälan:

Anmälan görs senast sista anmälningsdag via e-post till ostra@srrs.org. Ange hundens namn och registreringsnummer, förare, telefonnummer, e-postadress samt medlemsnummer i meddelandet. Märk/döp mailet "Distriktsmästerskap 2023".

Avbokningsregler: Anmälningsavgiften återbetalas vid avbokning fram till 4 dagar innan aktivitetens startdatum. Senare avhopp än så har vi tyvärr inte möjlighet att återbetala då vi måste betala arrangören ändå. Priserna på aktiviteterna sätts till självkostnadspris och bekostas av anmälningsavgifterna.

Anmälningsavgift:

400 kronor per ekipage (+milersättning till domaren).

Betalning:

150 kr + milersättning betalas direkt till domaren på spårdagen (Swish eller kontant). 250 kr betalas till SRRS/Östra, information med betalningsuppgifter kommer med din bokningsbekräftelse.

Medlemskap:

Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS. För mer info om medlemskap klicka här >>

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Jennifer Sincic via telefon 0736-48 78 37 eller via e-post ostra@srrs.org.

Övrig information:

Regler för SRRS Viltspårsmästerskap finns här>>

SKKs regler för viltspår finns här>>

Bilder: Vi arrangerar våra aktiviteter för våra medlemmars skull, så vi ses gärna att man fotograferar och delar med sig om aktiviteterna så vi kan nå ut till fler RR-ägare. Vi från styrelsen försöker också när det är möjligt att lägga upp inlägg i Facebook-gruppen och tidningen om aktiviteter som arrangerats, så ta jättegärna bilder och maila oss dessa (ostra@srrs.org). Tycker du det vore roligt att skriva en liten text om aktiviteten till tidningen så säg till! Om det är viktigt för dig att bilder på dig inte publiceras så återkoppla till styrelsen eller i din aktivitetsanmälan. 

Adress: Preem, Uppsalavägen 8, 74741 Gimo
Sponsorer:

Agria och Profine

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo