Utställningsträning med Johanna Falk

Varmt välkomna på utställningsträning i Karlstad! Vi har bjudit in Johanna Falk som kommer att hålla i en kursdag som fokuserar på utställningsträning - söndagen den 15 maj, kl 10:00-15:00 i Dog-o-rama Hundsporthall i Skåre, Karlstad. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Ta chansen och kom och träna för Johanna!

Under dagen bjuder vi på fika och smörgås, om du önskar att äta något matigare vid lunchen kan du ta med själv eller köpa pizza/sallad i närheten.

Kom ihåg att ta med en filt, vattenskål och godis/leksak till din hund.

Johanna Falk berättar själv om dagen:
Mitt namn är Johanna Falk och jag deläger Emoyeni's kennel med min mamma Susan. Jag har visat hundar av olika raser, så som Rhodesian Ridgeback, Border Terrier, Tax, Amerikansk Akita, Dvärgschnauzer med mera på utställningar sedan jag var tonåring. Det som då startade som en rolig grej förvandlades med tiden till ett brinnande intresse. Med åren växte mitt intresse för att bygga ett genuint samarbete mellan handler och hund i ringen och den glädje man kan locka fram ur sin hund med rätt typ av träning och uppmuntran. Att kunna visa fram en hund som verkligen njuter av att vistas i ringen och den uppmärksamhet som den får. Jag har genom åren gått otaliga utställnings- och handlerkurser för olika tränare samt utställningsdomare och har därmed samlat på mig ett antal olika tekniker som jag slipat på och använt mig av tillsammans med hundarna både i och utanför ringarna.

Vi kommer under denna kursdag att varva lite teori med praktiskt utförande. Som lärare gillar jag arbetssättet "learning by doing" och det är så vi kommer att arbeta under denna dag. Jag önskar alla välkomna denna dag. Nybörjare som erfarna, valpar (från 4 månader) som veteraner.

Organisation: Västra
Datum: 2016-05-15
Starttid: 10:00
Sista anmälningsdag: 2016-05-03
Anmälan:

Anmälan är bindande och godkänds först när betalningen har kommit in till SRRS Västra. Sista datum för att betala är 8 maj. Anmäl dig till Malin Holgersson med mejl till kassor.vastra@srrs.org.

Anmälningsavgift:

600 kr inklv fika och smörgås. Skriv ditt namn och "Utställningsträning" och betala in 600 kr på Plusgiro: 19 19 32-3

Medlemskap:
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Malin Holgersson, mobil: 0703-88 59 79 eller mejl kassor.vastra@srrs.org

Övrig information:

Mer information om Dog-o-rama Hundsporthall:
http://www.dogorama.se/

Adress: Dog-o-rama Hundsporthall, Rådalsvägen 13, 65350 Karlstad
Karta:

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo