Samarbete med Agria ger rabatt på din försäkring

Fotograf: Agria
Artikeldatum: 2016-02-29

Som de flesta ridgebackägare förmodligen känner till så är vår ras, speciellt i yngre år, ofta både lekfull och livlig och då och då kan hundarna råka skada sig till följd av sin framfart. Precis som inom alla andra raser drabbas våra hundar ibland tyvärr också av olika besvär eller sjukdomar som kräver veterinärvård, och en bra försäkring är således ett måste för de flesta hundägare. SRRS har därför glädjande inlett ett samarbete med försäkringsbolaget Agria till förmån för dig som ridgebackägare.

Samarbetet ger dig som medlem i SRRS 10% premierabatt på Agrias enskilda hundförsäkringar. För att erhålla medlemsrabatten så behöver du bara meddela Agria ditt medlemsnummer i SRRS, vilket du hittar på ditt medlemskort. Rabatten kan inte kombineras med andra organisationsrabatter, som exempelvis medlemskap i länsklubb inom Svenska Kennelklubben.

För dig som uppfödare av rhodesian ridgeback är detta ännu en god anledning att (utan kostnad) skänka dina valpköpare i Sverige första årets medlemskap i SRRS och därigenom möjliggöra att de kan få rabatt på sin hundförsäkring (mer info här, under valpmedlemskap).

Mer information om Agrias hundförsäkringar hittar du på Agrias hemsida, www.agria.se.

 

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo