Allergiföreläsning med Kerstin Bergvall

Fotograf: Fredrik Hansson
Artikeldatum: 2016-03-01

Både SRRS hälsoenkäter och försäkringsstatistik från vår samarbetspartner Agria indikerar att atopisk dermatit och hudproblem är några av de vanligaste orsakerna till att svenska rhodesian ridgebacks söker veterinärvård. För att öka våra kunskaper i detta viktiga ämne inbjuder SRRS till en föreläsning med Kerstin Bergvall, som bl.a är specialist i dermatologi (läran om huden och dess sjukdomar). Genom att kraftigt subventionera deltagaravgiften så hoppas SRRS att så många som möjligt ska kunna delta.

Datum: Lördag 2016-04-16
Tid: 09:00-12:00
Plats: Subtopia, Norsborg
Avgift: 100 SEK/person (gratis för delegater vid Fullmäktigemötet)
Sista anmälningsdag: Avgift ska vara SRRS tillhanda 2016-04-01

Föreläsningen följs av lättare lunch som ingår i avgiften och därefter SRRS Fullmäktigemöte som vi hoppas att du deltar vid.

För att vi ska få ut så mycket som möjligt av föreläsningen så har du som deltagare möjlighet att skicka dina frågor av "allmänintresse" i ämnet allergi och hudproblem till Lisa Zingel via e-post ledamot2@srrs.org, senast 2016-03-15. Frågorna skickas sedan till Kerstin Bergvall och vi får dem förhoppningsvis besvarade under föreläsningen. Givetvis går det också bra att ställa frågor på plats.

Mer information om föreläsningen hittar du här >>

Välkommen & glöm inte ta med kaka till eftermiddagskaffet!

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo