Lumbosacral Transitional Vertebrae (LTV) hos rhodesian ridgeback

Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige (SRRS) och Norska Rhodesian Ridgeback Klubben (NRRK) bjuder gemensamt in till ett webbinarium i ämnet "Lumbosacral Transitional Vertebrae (LTV) hos rhodesian ridgeback" med föreläsare Nina Lindqvist som är en finsk ridgebackuppfödare och FCI-domare. Föreläsningen hålls på engelska och syftar till att ge ridgebackuppfödare och hundägare ökad kunskap om LTV, även kallat övergångskota. 

Föreläsningen kommer bl.a att ta upp:

  • Vad är LTV?
  • Diagnos och röntgengradering i Finland
  • Konsekvenser för hälsa och avel
  • Förekomst och nedärvning

I slutet av föreläsningen kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor. För att Nina ska kunna ge så konkreta svar som möjligt ber hon att du skickar in dina frågor på förhand, senast 2024-03-01, via e-post till mona@wayosi.no.

Det finns ett begränsat antal platser till föreläsningen så först till kvarn! Medlemmar i SRRS och NRRK har förtur, men icke-medlemmar är välkomna att delta i mån av plats.

Organisation: SRRS
Datum: 2024-03-06
Starttid: 19:00
Sista anmälningsdag: 2024-03-03
Anmälan:

Anmälan görs senast sista anmälningsdag. Är du inte medlem i någon nordisk ridgebackklubb ange "Ej medlem" i fältet för medlemsnummer. En bekräftelse med länk till föreläsningen kommer att skickas till angiven e-postadress så var noga med stavningen.

Genom att registrera din anmälan godkänner du att SRRS lagrar och behandlar angivna personuppgifter i enlighet med SRRS policy för hantering av personuppgifter.

Anmälningsavgift:

Gratis för medlemmar i de nordiska ridgebackklubbarna. Icke-medlem betalar 100 SEK enligt nedan.

Betalning:

För icke-medlemmar ska anmälningsavgiften vara SRRS tillhanda senast 2024-03-05 och betalas efter att du mottagit meddelande om att du fått plats på föreläsningen (sker snarast efter anmälningstidens utgång). Betalning görs via Swish 123 171 71 15 eller plusgiro 64 00 34-5. Utlandsbetalning till IBAN: SE42 9500 0099 6034 0640 0345 BIC: NDEASESS. Märk betalningen med ”Webinar LTV” och ditt namn.

Medlemskap:

Krävs ej, men medlemmar i SRRS och NRRK har företräde. 
För mer info om medlemskap i SRRS klicka här >>

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta SRRS Avels- och Uppfödarkommitté (SRRS/AUK) via e-post auk@srrs.org

Övrig information:

Utrustning:
För att delta behöver du ha tillgång till en digital enhet (t.ex dator, surfplatta eller telefon) med god internetuppkoppling och den kostnadsfria programvaran Zoom installerad.

Anslutning till föreläsningen:
När din anmälan godkänts kommer du att få en bekräftelse till den e-postadress du angivit i samband med anmälan. Bekräftelsen innehåller en länk som du klickar på vid den aktuella tidpunkten för att ansluta. Har du inte fått något e-postmeddelande så kontrollera din skräppost och saknas den fortfarande hör av dig till auk@srrs.org i god tid innan föreläsningen.

Adress: -, -, - Digitalt

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo